Redescoperi forța ta interioară!

În clinica noastră de recuperare, îți regăsești echilibrul și puterea interioară. Printr-o abordare personalizată și holistică, combinăm cele mai performante tehnici medicale cu suport emoțional și mental pentru a asigura o recuperare completă și durabilă.

Fă o programare

Nu ești tu atunci când te doare spatele

Durerile de spate îți pot afecta fiecare aspect al vieții, de la activitățile zilnice până la starea generală de bine. Nu lăsa disconfortul să-ți definească zilele. Descoperă soluțiile noastre personalizate pentru a-ți recăpăta mobilitatea și bucuria de a trăi fără durere. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a te ajuta să te simți din nou tu însuți.

Fă o schimbare
Serviciile noastre

Locul unde îți dai restart!

Fizioterapie

Utilizăm aparatură profesională pentru a ameliora durerea și a recupera mobilitatea, oferind soluții personalizate pentru o viață activă.

➔ Programează acum

Terapia Trigger Point

Prin această terapie susținem reducerea eficientă a durerii musculare, restabilind confortul și mobilitatea prin tehnici manuale specializate.

➔ Programează acum

Chiropractică

Prin ajustări manuale specializate, facilităm alinierea coloanei vertebrale, reducând durerea și îmbunătățind mobilitatea.

➔ Programează acum

E timpul să-ți acorzi timp

Într-o lume agitată, este esențial să îți recapeți echilibrul. 

Oferim soluții personalizate pentru a-ți restabili energia și bunăstarea. Prioritizează sănătatea ta și începe să trăiești în ritmul tău optim.

Fă o programare
De ce noi?

O echipă tânără, vizionară

Dr. Bogdan Mușcălău

Medic specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare

Programează un consult
Testimoniale

Ce spun cei care ne calcă pragul

Am fost impresionat de profesionalismul echipei și de rezultatele terapiei. Durerea de spate pe care am avut-o de luni de zile s-a ameliorat semnificativ după doar câteva ședințe. Recomand cu încredere!
Lucian D.
Experiența mea cu chiropractica a fost extraordinară. Ajustările precise și atenția la detalii au făcut minuni pentru mobilitatea mea. Nu am mai simțit o astfel de ușurare în ani de zile.
Sebastian M.
Terapia Trigger Point a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a scăpa de durerile constante de cervical și umeri. Abordarea delicată și rezultatele rapide m-au convins să devin un client fidel.
Andreea B.
Telefon

0770728511

Adresa

Str. Piersicului 13-15, Fundeni

Rezervă o programare în sistem TeleMedicină

Programare pe Zoom